LOGISTIEK

Koeriersdienst Shiens B.V.

Koeriersdienst Shiens B.V. staat garant voor een werkende logistieke oplossing, ongeacht de uitdaging. Dit doen wij voor zowel binnenlandse als buitenlandse relaties. Bij ons staan de wensen en vraagstukken van klanten centraal om vervolgens een complete maatoplossing aan te kunnen bieden.

Door intensief samen te werken met onze klanten, stellen wij deze in staat om hun eigen serviceniveau te verbeteren. Dit doen wij 24/7, 365 dagen per jaar. Wij hanteren scherpe tarieven, waarbij ons hoge kwaliteitsniveau gewaarborgd blijft.

Koeriersdienst Shiens B.V. houdt de verantwoordelijkheid voor al haar logistieke diensten in eigennbeheer. Wij zorgen ervoor dat alle schakels in de logistieke keten feilloos op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor kunnen we de optimale mix van snelheid, kwaliteit en flexibiliteit aan onze klanten bieden. Tevens hebben wij als logistiek dienstverlener duurzaamheid en optimalisatie hoog in het vaandel staan.

Heeft u de logistieke oplossing nodig? Ook op het korte termijn kunnen wij diensten leveren en zo de zorgen uit uw handen nemen van de opdracht.

Voor meer informatie kunt u bellen of e-mailen!

Wij horen graag van u!

vrachtwagen1