Interclean Amsterdam 2020 vindt dit jaar plaats van 3 tot 6 november in RAI Amsterdam. Volgens de organisatie zijn de nieuwe data vastgesteld om het internationale bereik, als de kwaliteit van de show en de veiligheid van alle bezoekers te garanderen. Veel reizigers worden nu geconfronteerd met beperkingen en maatregelen die door de autoriteiten genomen zijn om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

De interclan organisatie stelt dat de huidige situatie hen alleen maar meer heeft gemotiveerd om de reputatie als ontmoetingsplaats voor hygiëneprofessionals waar te maken. “Dit doen wij door het creëren van succesvolle samenwerkingen en door een forum te bieden waar professionals hun expertise kunnen delen met de internationale schoonmaakindustrie. We zijn ervan overtuigd dat dit ontzettend belangrijk is, aangezien organisaties over de hele wereld consensus willen opbouwen over de aanpak van uitbraken zoals het coronavirus.”